Politikatudományok BA

 

 

Miért válasszam a POLITIKATUDOMÁNYOK BA szakot?

A képzéssel kapcsolatos információk:

 

a, A 2017. szeptemberétől alapszakos (BA) képzésre érvényes új képzési és kimeneti követelmények alapján indult új alapszakos képzéssel  (Politikatudományok BA) kapcsolatos információk: 

 

b, A régebbi képzési és kimeneti követelmények alapján futó alapszakos (BA) képzéssel (Politológia BA) kapcsolatos információk: 

 

Letölthető dokumentumok

Frissítés dátuma: 2022.04.16.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.