1.2.2. A szakdolgozat értékelése az alábbi formai szempontok figyelembevételével történik

A dolgozat írója szakdolgozatát a magyar nyelvtan és helyesírás szabályainak betartásával készítette-e el.

Megfelelő-e a dolgozat szövegének stílusa.

A dolgozat írója szakdolgozatát a szerzői jogokat tiszteletben tartva készítette-e el. (A szerzői jogok figyelmen kívül hagyása plagizálásnak minősül és automatikusan elégtelen jegyet eredményez).

A szakdolgozat érdemjegye lehet

  • jeles (5)
  • jó (4)
  • közepes (3)
  • elégséges (2)
  • elégtelen (1)

A formailag nem megfelelő szakdolgozat részletes értékelés nélkül sikertelennek minősül.

Ha az értékelés "elégtelen", a hallgatónak új szakdolgozatot kell benyújtania, mégpedig legközelebb a következő szakdolgozat-leadási időszakban (a következő záróvizsga-időszak kezdete előtt).

Elégtelen érdemjegyű dolgozat esetén a tanszékvezető és a témavezető döntik el, hogy a hallgatónak új témát kell-e választania, és új szakdolgozatot készítenie, vagy a meglévő szakdolgozat kiegészítése, módosítása, átdolgozása is elfogadható.

Frissítés dátuma: 2018.05.24.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.